כילדה, כל יום שישי אחרי בית הספר, אמא שלי ואני הכנו יחד עוגה לשבת. חוויה משותפת שסיכמה את השבוע ונתנה לנו זמן איכות קבוע וטעים כל שישי. ניסיתי לשחזר את הזיכרון המתוק בעזרת מתכון קצת פחות מתוק אבל לא פחות טעים, והכי חשוב - מאוזן! מתכונים לקינוחים נוספים מחכים לכם כאן>
המצרכים :(לתבנית פאי קוטר 24)
אופן ההכנה:1 לחמם תנור על 160 מעלות 2 להקציף 4 ביצים שלמות וחצי כוס סוכר (אפשר גם סוכר חום) במשך 8 דקות 3 להוסיף פנימה לאט לאט חבילת פודינג שוקולד אינסטנט 4 להניח בתבנית פאי ולאפות 20 דקות להוציא ולצנן 5 כשהבצק קר למרוח עליו בנדיבות את ממרח האגוזים (מי שרוצה לגוון יכול למרוח במקום ריבת חלב) 6 על הממרח לסדר יפה פרוסות עגולות של בננות 7 להקציף שמנת מתוקה עם כף אחת של אבקת סוכר עד לקבלת קצפת ולהניח בתור השכבה העליונה של העוגה 8 לצנן היטב כמה שעות (עדיף לילה שלם) 9 ליהנות מעוגה מעולה שאי אפשר להפסיק ליישר |