אני ורחלי מכירות כבר 15 שנה, היא תמיד היתה סופר מקצועית, מעניינת ובנאדם קסום. הכרנו במסגרת עבודה וכמה כיף לגלות שאנחנו עד היום נפגשות על רקע מקצועי ועוסקות במה שאנחנו אוהבות. כמובן שהמתכון שבחרנו הוא מבלוג קרוטית של רחלי, בלוג המתכונים המצליח שלה ואכן….המרק הצליח! הצטרפו לירדן הראל במסע שלה לאיזון> אני חולת ירקות כתומים, אני מודה, ותמיד מתחשק לי מרק כתום. עומריקו גם הצטרף אלינו בסוף, לחלק הטוב ביותר של הטעימה והאכילה והוא חיזק את מה שאמרתי, יצא מרק מושלם! המצרכים :
אופן ההכנה:1 קוצצים גס את השום והג'ינג'ר (אל דאגה בקשר לגודל, גם ככה טוחנים את המרק) 2 חותכים את הבטטה, הדלעת והגזר לפיסות בגודל 3 ס"מ בערך 3 בסיר בינוני-גדול מחממים שמן זית ומטגנים את השום והג'ינג'ר במשך 3 דקות 4 מוסיפים את כל הירקות החתוכים, כולל שורש הפטרוזיליה, ומטגנים במשך 2 דקות 5 מוסיפים מים רותחים, מלח, כורכום, עדשים כתומות ופלפל ומבשלים עד שכל הירקות רכים לגמרי 6 טוחנים בעזרת בלנדר מוט עד שנוצר מרקם חלק לגמרי. 7מוסיפים קרם קוקוס, מערבבים וממשיכים לבשל במשך 5 דקות נוספות 8 טועמים ומתקנים תיבול בהתאם לצורך (רוב הסיכויים שתצטרכו להוסיף עוד מלח) 9 מגישים עם זילוף של קרם קוקוס |