באווירת היורו הכנתי לעומרי (שמאוד מקפיד על תזונה בריאה) נשנוש כמו שהוא אוהב: פרעצל בריאות עשיר בחלבון וכל טוב.
-
1 ק"ג קמח כוסמין מלא אורגני green
-
100 גרם אבקת חלבון ללא טעם
-
20 גרם שמרים
-
3 כפות מלח
-
10 מ"ל שמן זית green
-
600 מ"ל מים חמימים
-
כף דבש שופרסל green
-
1 יוגורט מועשר בחלבון
-
מכניסים לקערה את כל החומרים היבשים ומערבבים
-
מוסיפים את היוגורט, שמן הזית והדבש ומערבבים
-
מוסיפים את המים לאט לאט ומתחילים ללוש ביד עד לקבלת כדור בצק
-
מכסים במגבת ומתפיחים חצי שעה
-
מחלקים את הבצק לכדורים של כ-150 גרם
-
יוצרים מכל כדור שרוך בצק ארוך שלאחריו יוצרים את צורת הבייגל
-
בקערה טורפים ביצה ובעזרת מברשת מברישים את הבייגלים ומפזרים מעל זעתר או סומסום
-
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות עד שהבייגלים מוכנים
-
מגישים חם ונהנים מכל ביס!