לכבוד יום הפסטה הבינלאומי בחרתי מתכון קצת אחר מקולקציית הפסטות הקלאסיות שאנחנו מכירים, בשילוב של מרכיבים מעניינים ויוצאי דופן כמו למון גראס וקישוא שעושים שמח בפה.
- 1 חבילת פסטה פנה או פפיונים של green
- 2 מיכלי יוגורט טבעי
- 1 קישוא חתוך לקוביות
- 3 שיני שום קצוץ
- עלי בזיליקום קצוץ
- למון גראס קצוץ
- בצל ירוק
- מלח ים לפי הטעם
- פלפל שחור
- 2 כפות שמן זית אורגני green
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה. מסננים ומחזירים לסיר.
- מוסיפים לסיר של הפסטה את היוגורט ומערבבים היטב.
- מכניסים את קוביות הקישוא למחבת יחד עם שמן זית, שום, בצל ירוק, למון גראס ובזיליקום קצוץ עד הזהבה של הקישוא, מוסיפים פלפל ומלח על פי הטעם.
- מחלקים לקערות הגשה, מוסיפים את הקישוא מערבבים ומגישים
כמה טיפים לגבי המתכון:
-אפשר לטבען את המתכון בקלות עם יוגורט טבעוני.
-אפשר להוסיף קראנץ' עם צנוברים או שקדים קלויים.
-מי שמעדיף, אפשר להחליף את שמן הזית בחמאה לטעם עשיר יותר.
שיהיה בתיאבון!