קרם קוקוס הוא מרכיב יחיד במינו - אפשר למצוא אותו מככב בקוקטיילים כמו פינה קולדה ואפשר להשתמש בו ליצירת מרקם מושלם במרק כתום או בתבשיל קארי, הוא פשוט תמיד מוסיף טעם מיוחד ומשדרג את הטעמים סביבו.
קבלו מנה כיפית וקלה להכנה שנותנת כבוד לקרם קוקוס, מנה מתאימה לאירוח (גם לאירוח טבעוני!) שכיף גם להכין ממנה קינוח יפה - הכל תלוי בפירות שאתם בוחרים ובעיצוב.
הסוד של המתכון?
המתיקות העדינה של האורז משתלבת מעולה עם סוכר חום וקרם קוקוס יחד ויוצרת מרקם ממכר וקרמלי!
-
500 מ"ל קרם קוקוס green
-
כף תמצית וניל
-
100 גרם סוכר חום green
-
כוס אורז עגול
- מרתיחים בסיר את קרם הקוקוס, מוסיפים כף תמצית וניל וסוכר חום ומערבבים עד לרתיחה
- מוסיפים את האורז, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד לריכוך
- מחכים שיתקרר ומגישים עם פירות חתוכים לבחירתכם