רעות אהבה לצלם. היא אהבה לטייל ולתעד את נופי ארץ ישראל היפים. היא הייתה חרוצה, תמיד רצתה להספיק עוד ועוד, למדה במגמת תאטרון ואומרים שעל פניה התנוסס חיוך תמידי. רעות הייתה צעירה ממני בשנה ואני חושבת שאם היינו נפגשות היו לנו הרבה נושאי שיחה משותפים אבל היא נרצחה בפיגוע ולנצח תישאר בת 20.
עמותת ״מתכון עם זכרון״ מנציחה את חללי מערכות ישראל בצורה ייחודית- דרך בישול המנות האהובות על הנופלים. אני לוקחת חלק בפעילות של מתכון עם זכרון ושופרסל גרין ותוכלו למצוא את המתכון של עוגיות השוקולד צ׳יפס שרעות נאווה פלדמן ז״ל אהבה כל כך יחד עם עוד מתכונים רבים נוספים לזכר חללי צה״ל וחללי פעולות האיבה באתר של מתכון עם זכרון.
- 200 גרם מרגרינה בטעם חמאה
- כוס וחצי סוכר
- 2 ביצים
- כף תמצית וניל
- 2 כפות אייריש קרם
- כף דבש
- 350 גרם קמח תופח
- שקית שוקולד צ'יפס (300 גרם)
-
מחממים תנור לחום של 190 מעלות
-
מערבבים את המרגרינה והסוכר
-
מוסיפים את הביצים, תמצית וניל, דבש והאייריש קרם- ממשיכים לערבב את שנוצרת תערובת אחידה
-
מוסיפים את הקמח המנופה ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. מוסיפים את השוקלד צ'יפס ומערבבים בכף ולא במיקסר
-
משמנים תבנית ומכניסים לתנור לכ-20 דקות