1 מערבבים את הסוכר והביצים יחד
2 מוסיפים שמנת חמוצה, קמח תופח, תמצית וניל, קינמון ואגוז מוסקט
3 מוסיפים את התפוחים המגוררים והצימוקים (אם אוהבים) ומערבבים עד למרקם אחיד
4 במחבת, מטגנים כשלוש דקות מכל צד
לגרסה אפויה- לשמן מעט נייר אפייה, לחמם את התנור מראש ל-180 מעלות ולהפוך את הלביבות אחרי שהן משחימות מצד אחד, בערך עשר דקות לכל צד, תלוי בתנור
אפשר להגיש עם אבקת סוכר, סירופ מייפל אורגני גרין, גלידת וניל או כל תוספת מעניינת שאתם אוהבים