1 הכנה של לילה לפני, שמים השריה את כל הקטניות, חומוס, שעועית, גריסים וחיטה
2 חותכים את הבצל לקוביות ומניחים בצד
3 חותכים את הבשר לקוביות גדולות, שמים בסיר לוהט עם שמן זית, ומכסים, אחרי שכל הפאות מוכנות, מוציאים מהסיר
4 באותו הסיר, שכבר קיבל את הטעמים של הבשר, מטגנים בצל, מוסיפים כפית סוכר להשחמה
5 אחרי שהבצל משחים מתחילים להוסיף את שאר המצרכים: כל הקטניות ואיזה תבלינים שאוהבים, אל תחששו לפנק בתבלינים, שיתערבבו עם כל הטעמים שבסיר
6 עובדים בשכבות: שכבה של קטניות, אחריה שכבה של בשר, שכבה נוספת של תפוחי אדמה ובטטה, תבלינים וחוזר חלילה
7 מוסיפים מים, כמות שמכסה את כל המצרכים בסיר, ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה כשהסיר מכוסה
8 מוסיפים עוד קצת מים לפי הצורך ומעבירים לתנור לבישול כל הלילה, כ-8 שעות בישול, לא לשכוח לשים טיימר
9 בבוקר מתעוררים לריחות שמחממים את הבית ואת הלב, מוציאים את הסיר מהתנור ובתאבון!