-
פסטה פוזילי green
-
צרור בזיליקום
-
חצי צרור פטרוזיליה
-
חופן צנוברים
-
2 שיני שום
-
חופן אגוזי מלך
-
חופן שקדים
-
גוש קטן של פרמזן
-
כפית מלח דק
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן
- טוחנים את כל חומרי הפסטו יחד. טועמים ומתקנים תיבול של מלח ופלפל אם צריך
- אחרי סינון הפסטה מערבבים אותה כל עוד היא חמה יחד עם רוטב הפסטו בכמות לפי טעמכם. מגרדים פרמזן מעל ומגישים
- את רוטב הפסטו שנשאר אפשר לשמור בצנצנת במקרר כשבוע