אם אתן עוד לא יודעות ויודעים, מהניסיון שלי - כל מתכון של רחלי קרוט, בעלת הבלוג המצליח קרוטית ושותפתי לנבחרת שופרסל גרין, עובד, בוודאות!

אז כשהיא הכינה גרסה מקומית לסנסציה הבינלאומית והטיקטוקית של צ'יפס פסטה, היה לי ברור שאני חייבת לשחזר את המתכון לכבוד יום הצ'יפס הבינלאומי שאנחנו חוגגים כאן בבלוג של הנבחרת.

קבלו את הגרסה החגיגית שלי עם מתכון מדויק, ממכר וטרנדי שעובד כל פעם מחדש:

  • 1/3 חבילה פסטה פפיונים/פוזילי, (אני השתמשתי בגרסה ללא גלוטן של green) 

  • 4-5 כפות שמן זית green

  • 1 כפית פטרוזיליה מיובשת

  • 1/2 כפית מלח

  • 3/4 כפית אבקת שום

  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון

  • 30 גרם גבינת פרמזן מגורדת דק 

     אופציונלי:

  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה או חריפה

  • 1 כפית אבקת מרק בצל

  1. מבשלים את הפסטה בהרבה מים עד ריכוך, מסננים היטב מכל הנוזלים ומעבירים לקערה
  2. מוסיפים את כל התבלינים והפרמזן ומערבבים היטב
  3.  כדאי בשלב הזה לטעום – הפסטה צריכה להיות מתובלת ממש טוב. אפשר כמובן לתקן תיבול בהתאם להעדפה שלכם
  4. מעבירים לתבנית תנור עם נייר אפייה ומשטחים לשכבה אחידה
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 15-25 דקות או עד שהפסטה ממש זהובה וקריספית בטירוף
  6. מעבירים לקערה וזוללים בהנאה.

צ׳יפס שעועית ירוקה ומטבל מיונז ג׳ינג׳ר>