הנשנוש האולטימטיבי מבחינתי לא פוסח גם על היורו, גוואקמולי קלאסי וטעים שתמיד בא טוב, במיוחד כשהאבוקדו בשיא שלו.
פעם היינו יכולים למצוא אבוקדו רק בחורף. בשנים האחרונות, האבוקדו ובעקבותיו, מנת הגוואקמולי שלי, מככבים לאורך השנה ואני מאוד מרוצה מהנושא!
השילוב האידיאלי הוא עם חטיפי נאצ'וס ותירס אבל אפשר גם לאכול עם טוסט או כל קרקר אחר שאתם אוהבים, העיקר לעודד את הקבוצה עליכם עם טעם טוב בפה!
-
3 יחידות אבוקדו בשל
-
כוסברה אורגנית green
-
לימון ליים (אם אין, אז לימון רגיל יעבוד)
-
עגבניות קצוצות
-
פלפל חריף לאוכלי החריף והפיקנטי, תלוי בכמות שתשימו
-
בצל סגול קצוץ קטן
-
כף שמן זית אורגני green
-
מלח
- מרסקים את האבוקדו בעזרת מזלג ומערבבים, לא יותר מדי שלא יגיר נוזלים.
- מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים בעדינות.
- טועמים ומתקנים את התיבול, מאזנים את החמיצות והמליחות לפי הטעם.
- טובלים את הנאצ'וס או כל קרקר שאתם אוהבים!