שניצלונים נהדרים שבמקום להיטגן בשמן הם נאפים בתנור, כשאת פירורי הלחם מחליף ציפוי מפתיע של קורנפלקס שגם מי שנמנע מגלוטן יוכל ליהנות ממנו.
כשתתחילו לאפות שניצלים במקום לטגן אותם תופתעו לגלות שממש לא ניתן לחוש בהבדל מבחינת הטעם והמרקם הקראנצ'י שלהם, ואני מבטיחה לכם שאתם תהפכו את המתכון לקבוע אצלכם בבית. אגב, למי שאינו נמנע מגלוטן אז כמובן שניתן להחליף בפתיתי קורנפלקס רגילים.
-
3 כוסות אפונה טרייה או קפואה ומופשרת
-
2 כוסות יוגורט אורגני green
-
מלח
-
פלפל לבן
-
מים רותחים עם מלח
להגשה:
-
קרוטונים
- ממלאים קערה במי מלח רותחים ומכניסים פנימה את האפונה למשך 5 דקות, עד שהגרגירים רכים
- מעבירים לקערה עם מי קרח לעצירת הבישול ומסננים
- מעבירים את האפונה לבלנדר וטוחנים עם יוגורט, מלח לפי הטעם ופלפל לבן.
- מסננים דרך מסננת דקה ומקררים כשעה
- מגישים עם קרוטונים