פסטה בולונז על גרסתה הצמחונית והפעם גם לחלוטין טבעונית היא מנה מנצחת שמתאימה לכל עונה וכל שעה ביום מבחינתי, אחלה ארוחת צהריים עם הילדים או בשילוב כוס יין הופכת לארוחת ערב רגועה ומפנקת.
ככה אני מעדיפה לחגוג את יום הפסטה שלי, ואתם?
קבלו את המתכון שיוביל אתכם לצלחת עשירה בכל טוב:
-
חבילת פסטה ספגטי green
-
1 בצל קצוץ
-
3 שיני שום כתושות
-
1 חבילה ׳בשר׳ טחון טבעוני לבחירתכן (400 גרם)
-
4 עגבניות קצוצות
-
כפית אורגנו
-
כפית טימין
-
מלח
-
פלפל
-
מבשלים את הספגטי או כל פסטה אחרת שאוהבים ושומרים בצד כוס ממי הבישול
-
מתחילים עם הרוטב: מטגנים בצל, מוסיפים שום ומטגנים על אש נמוכה 2-3 דקות
-
מוסיפים בשר טחון ומטגנים 10 דקות
-
מוסיפים את העגבניות והתבלינים וגם את כוס מי הבישול של הפסטה ששמרנו בצד
-
מבשלים 10 דקות