מי לא אוהב פסטה? אני לא מכיר אף אחד כזה ואם יש כאלה תפנו אותם אליי דחוף לטיפול זריז. כי זה נשמע לא סביר!
אחרי כל הניסיונות, אני שמח לבשר לכם שהכנתי לכם מתכון מטורף לרביולי שוקולד עם גבינה, מתכון באמת מיוחד שיגרום לכם למינימום יסורי מצפון ומקסימום חוויה. כדי להגיע למרקם כיפי וטעים כמו בקמח לבן רגיל, החלטתי להכין בצק פסטה רבוך המאפשר תחושה נימוחה בפה.
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1/2 כוס מים
-
1/2 כפית מלח
-
2 כפיות סוכר חום
-
200 גרם קמח מלא GREEN
-
3 ביצים
-
150 גרם קמח לבן + 100 גרם קמח מלא GREEN
למילוי:
- 500 גרם גבינת טבורג
- 350 גרם ממרח אגוזי לוז אורגני GREEEN
- כף קורנפלור
בראוניז פאדג' שוקולד מאוזן של רחלי קרוט>
להגשה:
- 100 מ"ל שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד מריר
- בקלחת מרתיחים שמן, מים, מלח וסוכר. מוסיפים את הקמח המלא (200 גרם) ומערבבים עד לקבלת בצק יציב שנפרד מדפנות הקלחת
- מקררים כרבע שעה ומעבירים לקערת המיקסר, מוסיפים בהדרגה את הביצים ומערבבים
- מוסיפים את שני הקמחים שנותרו לנו ולשים עד לאיחוד הבצק
- מקררים את הבצק כחצי שעה במקרר
- מרדדים את הבצק על משטח מקומח וקורצים עיגולים
- מערבבים היטב את חומרי המילוי וממלאים את הבצק
- מהדקים את הרביולי ומבשלים אותם במים רותחים כ-12 דקות
- להגשה: ממיסים שוקולד עם שמנת ומערבבים
- מגישים עם רוטב שוקולד חם, פקאן קלוי ושמנת חמוצה