מיצתם לביבות מלוחות? תומר אומנסקי במתכון בהשראת סבתא ללביבות מתוקות בשתי גרסאות - מטוגנות ואפויות. צפו במתכון המלא.
- 2-3 תפוחי עץ מגורדים גס
- 3 קישואים מגורדים גס
- 2 גזרים מגורדים גס
- גרידה מלימון שלם
- גרידה מתפוז שלם
- חצי כוס סוכר
- כוס קמח
- כפית אבקת אפייה
- 2 ביצים גדולות (או 3 בגודל M)
- שמן לטיגון (לגרסה מטוגנת)
- סוחטים את הנוזלים מהירקות והפירות
- מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים
- מלבבים לביבות
- מטגנים שתי דקות מכל צד או אופים 40 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות (מומלץ להפוך באמצע האפייה)