-
3 בצלים לבנים
-
2 כרשות גדולות
-
3 שיני שום
-
2 סלסלאות של פטריות
-
חצי כוס קמח פולנטה גס
-
רבע כוס שמן קוקוס GREEN
-
250 מ"ל שמנת לבישול
-
מלח
-
פלפל
-
אגוז מוסקט
-
2 ליטר מים
-
להגשה – פרמזן או פקורינו מגורדת
-
בצל ירוק קצוץ דק
>> עוד מתכונים של תומר אומנסקי
-
פורסים את הבצלים, הכרישה, השום והפטריות לרצועות דקות
-
בסיר גדול מחממים את שמן הקוקוס ומטגנים בצל, שום וכרישה עד להזהבה
-
מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להזהבה קלה וצמצום הנוזלים
-
מתבלים היטב במלח, פלפל ואגוז מוסקט טחון (כמובן לטעום ולתקן תיבול)
-
מוזגים לסיר מים רותחים ומבשלים עד לרתיחה.מוסיפים פנימה את קמח הפולנטה, מערבבים היטב ומעבירים לאש נמוכה יחסית. מבשלים כארבעים דקות, בסופן מוסיפים פנימה שמנת לבישול ומבשלים עוד כעשר דקות
-
מגישים את המרק בקערה, מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ומעט גבינה מגורדת בתאבון