מתכון ללחם בירה עם ארבעה וחצי מרכיבים והכנה מהירה ברמות.
בחיי שזה אחד מפתרונות האירוח הכי כיפיים שיש, גם סופררר קל להכנה וגם לחם ביתי מושקע וטעים (אל תגלו לאפחד אבל צנימים יוצאים ממנו פחד הפחדים).
- 1 ק״ג קמח תופח (או 1 ק״ג קמח ו30 גרם אבקת אפייה)
- 1 ליטר בירה לבחירתכם
- כפית מלח
- כף סוכר
- שקית דובדבנים מיובשים/צימוקים אורגניים
-
משרים את הדובדבנים במים רותחים כעשר דקות ומסננים
-
בקערה מערבבים קמח, אבקת אפייה, בירה, סוכר ומלח עד לתערובת אחידה
-
מוסיפים את הדובדבנים ומערבבים
-
מעבירים את הבצק לשתי תבניות אינגליש קייק גדולות, משומנות ומרופדות בנייר אפייה
-
אופים 40-50 דקות בחום של 180 מעלות טורבו עד להזהבה
-
מקררים היטב את הלחם ופורסים