1 לפנקייקים-תחילה, נכניס למיקרוגל למשך דקה וחצי את התפוח כדי שיתרכך
2 לאחר מכן, נכניס את כל מרכיבי הפנקייק לבלנדר ונטחן עד לבלילה אחידה
3 ניצוק כל פעם יציקה קטנה למחבת נון סטיק על אש בינונית. כשמופיע בועות נהפוך צד. הבלילה מתאימה לכתשעה פנקייקים קטנים
4 לתפוחים: נשמן מחבת בשמן קוקוס ונוסיף את התפוחים. נטגן למשך דקה ונוסיף את המייפל והקינמון
5 נמשיך בטיגון למשך 2 דקות עד שהתפוחים מקבלים גוון זהוב ונראים קריספי
6 נניח את התפוחים מעל הפנקייקים
תהנו❤️