סיגר תפוח אדמה ללא גלוטן בלי כל הבלאגן של להכין בצק... כי הבסיס הוא על דפי לזנייה!
וזה קריספי. וטעים.
-
3 תפוחי אדמה גדולים/בטטה חתוכים לקוביות
-
חבילת עלי לזניה ללא גלוטן (אפשר גם עם גלוטן)
-
1/2 כוס קמח תפוח אדמה
-
כף מלח
-
שמן זית שופרסל green
-
אופציונלי: תיבול שונה כמו פלפל שחור, שום גבישי וכו'
-
בסיר, מבשלים את תפוחי האדמ העד לריכוך. מועכים עם מלח
-
מבשלים את דפי הלזניה (שימו לב שכדאי להפריד ולערבב אותם מדי פעם שלא יידבקו)
-
מניחים מעט מהפירה בקצה כל דף לזניה ומגלגלים. מהדקים את הסוף טוב טוב כדי שלא יפתח
-
מקמחים בקמח תפוחי אדמה ומטגנים משני הצדדים במחבת עם שמן זית עד שנהיה קריספי. לחילופין אפשר להכניס לאייר פריי ל20-25 דקות על 190 מעלות עם זילוף שמן זית מעל