- 3 כוסות אורז מבושל (כל סוג אורז)
- אצת נורי אחת חתוכה לקרעים
- מלפפון מגורד וחתוך דק
- גזר מגורד וחתוך דק
- 2 כפות רוטב סויה ללא גלוטן
- כף מייפל (אפשר להמיר בכל ממתיק)
- אפוציונאלי: כף מיונז טבעוני (אני הוספתי מיונז ביתי שהכנתי)
- רבע כפית צ’ילי
- לציפוי: שומשום צבעוני, סיראצ’ה
- אופציונאלי: להוסיף חומץ אורז, ג’ינג’ר, בצל ירוק, אבוקדו
מה עושים עם אורז שנשאר? קבלו כמה רעיונות>
- בקערה, מערבבים את האורז עם כל המרכיבים (גזר, מללפון, רוטב סויה, מייפל, צ’ילי, מיונז ביתי) ומועכים עם הידיים כדי שיתאחד טוב טוב
- מכניסים למקפיא לפחות 10 דקות ומכדררים
- מצפים בשומשום