-
3 ביצים שופרסל green
-
1/3 כוס מייפל אורגני green (אפשר להמיר בכל ממתיק)
-
80 מ"ל (חצי כוס) חמאת שקדים (אפשר להמיר בכל חמאת אגוזים)
-
125 מ"ל (כוס) קמח שקדים (אפשר להמיר בקמח שיבולת שועל)
-
כפית תמצית וניל
לציפוי הדונאטס:
-
חבילת שוקולד מריר מומס+שוקולד לבן מומס
-
מערבבים את כל מרכיבי הדונאטס עד לבלילה אחידה ומוזגים לתבנית דונאטס (6 דונאטס בינוניים)
-
מכניסים לתנור שחומם מראש טורבו על 180 מעלות למשך 15 דקות
-
נותנים להם 10 דקות להתקרר
-
טובלים את הדונאטס בשוקולד ומכניסים לקירור מינימום חצי שעה