למי שפחות התחברו לעולם הכוסמת: תנסו את המתכון הזה - פתיתי כוסמת טבעוני ברוטב עשיר אדום. הוא סופר פשוט אבל סוגר פינה ברמות.

  • כוס וחצי כוסמת ירוקה שהושרתה במים פושרים לפחות שעה
     
  • כוס רסק עגבניות בלי תוספת סוכר
     
  • כוס נוזל קוקוס שופרסל green
     
  • 2 שיני שום פרוסות
     
  • 2 כוסות מים

  1. מטגנים את השום עם מלח בסיר/מחבת רחבה. מסננים ושוטפים את הכוסמת ומוסיפים פנימה
  2. מערבבים ומוסיפים את הרסק עגבניות, נוזל קוקוס ו-2 כוסות מים פושרים. מערבבים ומכסים
  3. מבשלים על אש נמוכה-בינונית למשך 15-20 דקות. תוך כדי פותחים ומערבבים ואם יש צורך מוסיפים מלח