אין כמו מנת פסטה עסיסית ומקורמלת שמפתיעה כל אורח בכך שהיא טבעונית וללא גלוטן.
יש כל מיני דרכים לטבען בקלות: נוזל קוקוס למשל זו דרך מעולה לתחליף בכל מנה חלבית או מקורמלת, ומייפל מוסיף מרקם מתקתק שעוזר להסמכה.
תמיד שמחה לשמוע טיפים משלכם למתכונים מקוריים ללא גלוטן ובינתיים, קבלו מתכון משביע, פשוט וטעים בקלי קלות:
-
חבילת פסטה ללא גלוטן green
-
בצל גדול חתוך לפרוסות
-
כוס וחצי נוזל קוקוס green
-
כף מייפל אורגני green
-
מלח לפי הטעם
- נכין את הפסטה לפי הוראות היצרן
- במקביל נטגן את הבצל עם מלח עד שמזהיב ולבסוף נוסיף את המייפל
- נשים בבלנדר 2/3 מכמות הבצל המקרומל יחד עם נוזל קוקוס ונטחן למרקם אחיד
- נשפוך את הנוזל קוקוס חזרה למחבת עם הבצל שנשאר ונבשל במשך 2 דקות עד שמצטמצם
- נוסיף את הפסטה פנימה