הפעם הכנתי את המתכון שלי לבראוניז מ-4 רכיבים, והוספתי לו שכבה קראנצ׳ית שהופכת את הסיפור לקצת יותר מעניין.
- חצי כוס חמאת שקדים (אפשר להמיר בחמאת בוטנים/טחינה גולמית)
- חצי כוס סוכר קוקוס
- 2 כפות גדושות קקאו
- 2 ביצים M
- 150 גרם (חבילה וחצי) שוקולד מריר 60% קקאו מומס
- 2 כוסות פצפוצי אורז ללא סוכר/מלח
-
שמים במעבד מזון את כל מרכיבי הבראוניז (חצי כוס חמאת שקדים, סוכר קוקוס, קקאו, ביצים) וטוחנים עד לבלילה אחידה. או שמערבבים טוב טוב בקערה
-
שופכים את הבלילה לתבנית עם נייר אפייה משומן, ממליצה להרטיב את הידיים ולסדר את הבלילה בצורת מלבן
-
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לאפייה של 10 דקות
-
נותנים לבראוניז 10 דקות להתקרר
-
מערבבים את השוקולד המומס עם פצפוצי האורז ושופכים מעל הבראוניז
-
מכניסים למקפיא למינימום שעתיים
מאחסנים במקפיא עד ההגשה