אנחנו רגילים להמתין לחמוצים שלנו כמה שבועות ואפילו חודשים. אז מה אתם אומרים על מתכון שיעניק לכם מלפפונים חמוצים בעשר דקות בלבד? קבלו אותו, אתם חייבים לנסות בבית!
-
חבילת מלפפונים מיני עייפים (או גדולים)
-
3 שיני שום
-
פלפל אדום פרוס
-
3 כוסות מים
-
חצי כוס חומץ תפוחים
-
4 כפות מלח
-
אופציונלי: סלרי, פלפל שחור
- בסיר על אש בינונית מוסיפים את המים עם החומץ והמלח ולבסוף את המלפפונים עם השום והפלפל.
- מבשלים עשר דקות עד שהמלפפונים מקבלים גוון חום ונעביר לצנצנת מעוקרת יחד עם הנוזל
- מניחים באיזור פינתי במטבח. אפשר לאכול אותם ככה או לחכות 3 ימים שיהיו יותר מוחמצים