-
250 גרם סלמון טרי
-
16 עלי נענע יפים
-
2 מלפפונים (חתוכים לרצועות דקות)
-
1 אבוקדו (חתוך לרצועות)
-
רבע חבילת אטריות שעועית green
-
8 דפי אורז
-
6-8 עלי חסה, יפים ופריכים
-
2 כפות טריאקי
-
שמן זרעי ענבים green
לרוטב:
-
1 פלפל צ'ילי אדום
-
4 כפות סויה green
-
1 כף שמן שומשום
-
1 כף חומץ אורז
-
1 כף מייפל אורגני green
-
1 כף ג'ינג'ר מגורר
-
1 שן שום כתושה
-
4 כפות מים
- משרים את דג הסלמון בטריאקי לכ-30 דקות
- מחממים מחבת ומוסיפים מעט שמן זרעי ענבים
- צורבים קלות את הדג מכל צדדיו (כ-2 דקות מכל צד, בהתאם לרמת העשייה שאוהבים). מוציאים את הדג לצינון
- מבשלים את אטריות השעועית בהתאם להוראות היצרן ומצננים
- טובלים דף אורז במים וכשהוא מתרכך פורסים אותו על משטח עבודה נוח (רצוי משטח לא נדבק), כמו מגבת לחה מעט
- מניחים 2 עלי נענע עם הפנים מטה, בשליש השמאלי של דף האורז, ומעליהם מניחים בצפיפות את התוספות - סלמון, אטריות שעועית, מלפפון, עלה חסה ואבוקדו (אפשר להוסיף כל מה שאוהבים כמו רצועות גזר, גמבה, טופו מוקפץ וכו')
- מקפלים פנימה את הקצה העליון והתחתון של דף האורז, עוטפים את התוספות פנימה, ומגלגלים הכי צמוד שאפשר (לא להיבהל אם לעתים דף האורז נקרע, העטיפה הכללית תחזיק הכל).
- מסדרים את הרולים, אחד ליד השני בצלחת הגשה
- מערבבים יחד את כל רכיבי הרוטב ומגישים לצד הספרינג רולז