• 250 גרם סלמון טרי

  • 16 עלי נענע יפים

  • 2 מלפפונים (חתוכים לרצועות דקות)

  • 1 אבוקדו (חתוך לרצועות)

  • רבע חבילת אטריות שעועית green

  • 8 דפי אורז 

  • 6-8 עלי חסה, יפים ופריכים

  • 2 כפות טריאקי 

  • שמן זרעי ענבים green

לרוטב:

  • 1 פלפל צ'ילי אדום

  • 4 כפות סויה green

  • 1 כף שמן שומשום

  • 1 כף חומץ אורז 

  • 1 כף מייפל אורגני green

  • 1 כף ג'ינג'ר מגורר

  • 1 שן שום כתושה

  • 4 כפות מים

מתכונים נוספים עם דגים>

  1. משרים את דג הסלמון בטריאקי לכ-30 דקות
  2. מחממים מחבת ומוסיפים מעט שמן זרעי ענבים
  3. צורבים קלות את הדג מכל צדדיו (כ-2 דקות מכל צד, בהתאם לרמת העשייה שאוהבים). מוציאים את הדג לצינון
  4. מבשלים את אטריות השעועית בהתאם להוראות היצרן ומצננים
  5. טובלים דף אורז במים וכשהוא מתרכך פורסים אותו על משטח עבודה נוח (רצוי משטח לא נדבק), כמו מגבת לחה מעט
  6. מניחים 2 עלי נענע עם הפנים מטה, בשליש השמאלי של דף האורז, ומעליהם מניחים בצפיפות את התוספות - סלמון, אטריות שעועית, מלפפון, עלה חסה ואבוקדו (אפשר להוסיף כל מה שאוהבים כמו רצועות גזר, גמבה, טופו מוקפץ וכו')
  7. מקפלים פנימה את הקצה העליון והתחתון של דף האורז, עוטפים את התוספות פנימה, ומגלגלים הכי צמוד שאפשר (לא להיבהל אם לעתים דף האורז נקרע, העטיפה הכללית תחזיק הכל).
  8. מסדרים את הרולים, אחד ליד השני בצלחת הגשה
  9. מערבבים יחד את כל רכיבי הרוטב ומגישים לצד הספרינג רולז