סלט אסיאתי קליל שיש בו הכל- אטריות אורז, טופו פריך, ומלא ירוקים והכל ברוטב טחינה סויה טעים.
-
1/2 חבילת טופו
-
שמן זרעי ענבים או כל שמן שבוחרים
-
חבילת אטריות אורז
-
אצות
לרוטב:
-
3 כפות טחינה גולמית
-
4 כפות סויה
-
מיץ מחצי לימון
-
מעט ג'ינג'ר או שום
-
ירוקים שאוהבים כמו סלרי, אפונת שלג, מלפפון וחסה
-
אגוזי קשיו
-
מטגנים קוביות טופו בשמן זרעי ענבים עד הזהבה, כ-5 דקות תוך כדי ערבוב
-
משרים אטריות אורז במים רותחים כ-10 דקות ושוטפים היטב במים קרים. משאירים במסננת עד העברה לסלט
-
משרים אצות עד ריכוך כעשר דקות במים קרים ושוטפים היטב
עוד מנות עיקריות עם טופו מחכות לכם במתחם הטבעוני > -
מערבבים 3 כפות טחינה גולמית עם 4 כפות סויה, מיץ מחצי לימון ומעט מים עד למרקם שאוהבים. אפשר להוסיף גם שום או ג'ינג'ר מגורר (אני השתמשתי בג'ינג'ר)
-
מוסיפים את כל הירוקים שאוהבים (אני השתמשתי בסלרי, אפונת שלג, מלפפון וחסה) ואגוזי קשיו, מערבבים הכל וזוללים