החמידות והקראנץ' בשיאם. ואפילו לא צריך להכין בצק.

  • 1/3 בצק עלים מופשר
  • 2/3 סוכר קנים אורגני green או מייפל green
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 1 כפית קינמון

להגשה:

  • חלב/יוגורט

  1.  מרדדים את הבצק לעלה דק ומורחים בשכבה עדינה של חמאה
  2. מפזרים סוכר וקינמון ומגלגלים לרולדה דקה מאוד
  3. חותכים לפרוסות דקות ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות עד הזהבה יפה
  4. מגישים עם חלב או יוגורט

View this post on Instagram

A post shared by Raheli Krut | Krutit (@raheli)