לכבוד שבוע הטיולים האולטימטיבי, הכנתי מנה קלאסית לפיקניקים בהתאמה קלילה לפסח.
מה צריך במתכון לטיולים? שיהיה נוח לאכילה בדרך, שיישמר טוב בתיק ושיהיה טעים ומזין, קבלו אותו.
-
2 ביצים L
-
1 כוס גבינות רכות שיש בבית
-
1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
-
מעט מלח ופלפל
-
4 כפות שמן זית
-
1/2 כוס קמח מצה
-
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
-
1/2 כוס טבעות זיתים
-
1/3 כוס גרעיני דלעת green
-
1/4 כוס שומשום מלא green
- בקערה בינונית טורפים ביצים וגבינות. ממליחים ומפלפלים
- מוסיפים שמן זית וטורפים
- מוסיפים קמח, אבקת אפייה וזיתים ומערבבים
- מעבירים לתבנית שקעים משומנת היטב או עם מנז'טים ומפזרים מעל גרעיני דלעת ושומשום
- אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות במשך 30-40 דקות