אין מוצר קל יותר לשימוש אבל שמפחיד את רובנו במטבח כמו הטופו. הוא מעולה במרקים, מטוגן, כתחליף במנה בשרית, באידוי ואפילו בקינוחים. יש היום מבחר סוגי טופו במרקמים וטעמים שונים. הטופו האהוב עלי הוא זה המטוגן. פריך מבחוץ, שוחה ברוטב סמיך ומתפצח בפה.
-
1 חבילה טופו בטעם טבעי של green
-
1/2 כוס קורנפלור
-
שמן לטיגון
לרוטב:
- 4 כפות סויה
-
4 כפות טריאקי
-
2 כפות דבש
-
1 כפית שמן שומשום
-
4 כפות בצל ירוק טבעות
-
2 כפות שומשום קלוי
-
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב פרט לבצל ירוק והשומשום. פורסים את הטופו לקוביות בצלחת עם קורנפלור מצפים את הטופו
-
מטגנים את קוביות הטופו בשמן עמוק מעבירים לנייר סופג במחבת יוצקים את הרוטב ומחזירים את הטופו
-
מוסיפים בצל ושומשום ומצמצמים מעבירים לצלחת הגשה