תפוחי אדמה תמיד מעניקים פתח ליצירתיות ודמיון, כל כך הרבה אפשרויות במוצר אחד. הפעם יש לי עבורכם מתכון עם הכנה קצת אחרת, שווה לעקוב אחרי התהליך ולקבל בסוף צלחת פירה חלומית שאפשר לאכול כך סתם או בתור תוספת מעולה.
-
5 תפוחי אדמה בינוניים שטופים היטב לא קלופים
-
קילו מלח גס
-
שני חלבונים מביצים אורגניות green
לחמאה המתובלת:
- 100 גר חמאה רכה
-
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
-
2 שיני שום מרוסקות
-
בקערה מערבבים מלח עם חלמונים
-
מניחים שכבה דקה של התערובת שערבבנו בתבנית אפיה ומעליה מניחים את תפוחי האדמה
-
מכסים אותם לחלוטין במלח ואופים שעה ב-220 מעלות
-
מערבבים היטב את כל חומרי החמאה למרקם אחיד
-
מוציאים את התבנית מהתנור, שוברים את המלח בעזרת פטיש ומחלצים את תפוחי האדמה, קולפים אותם ומרוקנים את בשרם לקערה
-
בשלב הזה הגעתם ליעד, יש לכם את מנת תפוחי האדמה הטובים בעולם. מרסקים בעזרת מועך פירה ומגישים כל פירה עם כף חמאה מתובלת