לא חייבים טופו בטעם אסייתי דווקא. הנה, למשל המתכון הפשוט והטעים הזה

  • 4 כפות שמן
  • 2 שיני שום פרוסות
  • חצי צ'ילי פרוס
  • חצי בצל סגול פרוס
  • קופסה טופו שום-צ'ילי חתוך לקוביות
  • 250 גרם עגבניות שרי צבעוניות חצויות
  • כף סוכר חום
  • 4 כפות חומץ בלסמי
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • חופן עלי בזיליקום טריים

  1. שמים את השמן בווק או מחבת וכשהוא חם מטגנים בו את השום, צ'ילי ובצל כחצי דקה
  2. מוסיפים את הטופו ומטגנים עוד דקה
  3. מוסיפים את העגבניות, מלח, פלפל וסוכר ומטגנים עוד שתי דקות
  4. מוסיפים את החומץ הבלסמי, מבשלים תוך עירבוב כשתי דקות. מכסים את האש ומערבבים פנימה את עלי הבזיליקום

 

View this post on Instagram

A post shared by Israel Aharoni (@aharoni)