לא חייבים טופו בטעם אסייתי דווקא. הנה, למשל המתכון הפשוט והטעים הזה
-
4 כפות שמן
-
2 שיני שום פרוסות
-
חצי צ'ילי פרוס
-
חצי בצל סגול פרוס
-
קופסה טופו שום-צ'ילי חתוך לקוביות
-
250 גרם עגבניות שרי צבעוניות חצויות
-
כף סוכר חום
-
4 כפות חומץ בלסמי
-
מלח
-
פלפל גרוס
-
חופן עלי בזיליקום טריים
-
שמים את השמן בווק או מחבת וכשהוא חם מטגנים בו את השום, צ'ילי ובצל כחצי דקה
-
מוסיפים את הטופו ומטגנים עוד דקה
-
מוסיפים את העגבניות, מלח, פלפל וסוכר ומטגנים עוד שתי דקות
-
מוסיפים את החומץ הבלסמי, מבשלים תוך עירבוב כשתי דקות. מכסים את האש ומערבבים פנימה את עלי הבזיליקום