פשטידת פסטה ועגבניות של תומר אומנסקילכבוד החורף תומר בחר להכין מנה מפנקת ומנחמת במיוחד- פשטידת פסטה, ולשדרג אותה עם רוטב רוזה. המלצה חמה- לאכול ישר מהתבנית
תומר אומנסקי
| מגזין שופרסל
| פורסם 12/01/21 12:07
צילום: תומר אומנסקי
|
חורף. משהו בעונה הזו, גם אם זה חורף בסגנון ישראלי, תמיד גורם לי לרצות מאכלים מנחמים ומפנקים. כאלה שעוטפים אותך מבפנים, אם אתם מבינים למה אני מתכוון. החלטתי להכין את אחת המנות היותר מנחמות שאני מכיר וזו פשטידת הפסטה שלי. הפעם החלטתי להעניק לה שדרוג בדמות רוטב רוזה. אל תגלו לאף אחד אבל אני אישית מעדיף לאכול את פשטידת הפסטה שלי ישר מהתבנית, מבטיח שככה זה יותר טעים. עוד פשטידות מחכות לכם במתחם שבועות> מקווה שאחרי שאוכל אותה יהיו לי כוחות ללכת לפתח גם מתכון מנחם, שוקולדי ומושחת שיוגש לצד שוקו חם וסרט טוב בטלוויזיה ונוכל לדמיין שבחוץ משתולל גשם. בינתיים אני מקווה שאתם כבר רצים לקנות את חומרי הגלם, ותתכוננו כי אתם הולכים להתמכר לפשטידה הזו. המצרכים :
אופן ההכנה: |