-
200 גרם גבינה גאודה מגוררת
-
100 גרם גבינת פרמזן מגוררת
-
1 מיכל יוגורט יווני 2%
-
150 גרם חמאה מומסת
-
1 ביצה L
-
3 כוסות תערובת קמח רב תכליתי ללא גלוטן green – אם יש צורך מוסיפים עוד חצי כוס
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כוס טבעות זיתים ירוקים
-
1 כפית מלח דק
לציפוי:
-
1 ביצה L
-
שומשום
-
מערבבים את החמאה עם המלח, הביצה והגבינות, מוסיפים את הזיתים ואת הקמח ואבקת האפייה ומערבבים לבצק גמיש ומעט דביק
-
בעזרת ידיים משומנות או רטובות יוצרים עיגולים קטנים ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה
-
מברישים בביצה ומעט שומשום ואופים בחום של 180 מעלות 25 דקות עד להזהבה