עונת הקיץ מתחילה ואיתה גם האוכל הקיצי האולטימטיבי - סלט!
יש אינספור אפשרויות לסלטים, לא מקובל עליי שאנשים אומרים שסלט זה דבר משעמם או מנה לא מעניינת. אני אוהבת לגוון את הסלטים שלי באופן קבוע. בקיץ במיוחד בא לנו בבית משהו מרענן, פרש, קליל וצבעוני,
זו הסיבה שאני מאוד אוהבת לשלב פירות בסלטים שלי. כמעט כל פרי מתחבר טוב עם ירקות בעיניי: ענבים, פירות הדר, תפוח, אפרסק.
קבלו את המתכון שלי לסלט קליל וכל כך טעים שכולו קיץ, צבע ומלא טעמים!
- חסה אורגנית של green או כל עלים ירוקים אחרים שאתם אוהבים
- אבוקדו ועכשיו עונה מושלמת לאבוקדו
- תותים או כל פרי אחר שיש לכם בבית
- פקאנים או קשיו או שקדים מה שבא לכם
לרוטב:
- 3 כפות שמן זית אורגני green
- כפית חומץ בלסמי
- מיץ מחצי לימון
- מלח
- פלפל
- כף סילאן אורגני שופרסל green (אופציונאלי)
-
חותכים את כל ההירקות והפירות לקערה
-
מערבבים את חומרי הרוטב, יוצקים מעל ומערבבים