רגע לפני פסח, תומר אומנסקי ויונית צוקרמן, חברי נבחרת שופרסל green הגיעו לבקר את ריטה גולדשטיין במושב, ושלושתם הכינו יחד ארוחה שלא היתה מביישת אף שולחן סדר. השגנו את המתכונים לחלק מהמטעמים שהיו שם:
סלט תפוחי אדמה
מבחינת ריטה אף חג או חגיגה לא שלמים בלי הסלט הזה, לכבוד האירוח החגיגי היא הכינה גרסה משלה לסלט האוליביה המפורסם, שכוללת חוץ מתפוחי אדמה גם ביצי משק, אפונה טרייה מהגינה, מלפפונים שהחמיצה בעצמה, וטונה מעושנת.
למתכון סלט תפוחי אדמה של ריטה>
קציצות דגים אפויות
מנת החג המושלמת של יונית צוקרמן היא קציצות דגים כמו של אמא שלה, רכות, עסיסיות וחריפות בדיוק במידה. קלות להכנה, ועם טריק אחד שהופך אותן לוואו – הן לא מטוגנות.
עוגת פאדג' שוקולד ופיסטוק
כמו בכל ארוחה, גם הפעם הקונדיטור תומר אומנסקי היה אחראי על הקינוח ולקח את המונח 'שחיתות מאוזנת' לקצה, עם אחת העוגות הכי יפות ומרשימות שיצא לנו לראות.