1 למילוי: מטגנים בסיר על שמן זית את השום והבצל יחד עם הבשר והכוסברה
2 כשהבשר משנה את צבעו מוסיפים אורז אורגני מלא מוסיפים מלח, בהרט או כמון, ומערבבים. מוסיפים כוס מים ומבשלים כ 10 דק
3 מורידים לכל פלפל את ה"ראש" ושומרים, אני מילאתי גם עגבניות גדולות - לרוקן את העגבניה ולשמור את התוכן לרוטב. ממלאים את הפלפלים ואת העגבניות במילוי
פלפל ממולא טבעוני>
4 לרוטב: קוצצים עגבניות דק-דק או מעבירים במעבד מזון כשלוש-ארבע עגבניות פלוס את מה שנשאר מהעגבניות שמילאנו. מטגנים בסיר גבוה את הבצל, ומוסיפים את העגבניות, שני גזרים חתוכים דק, מלח, פלפל חריף ומים. מביאים לרתיחה
5 מניחים את הפלפלים והעגבניות בסיר ושופכים קצת מהרוטב לתוך כל ממולא. מכסים את הסיר ומבשלים. אחרי חצי שעה בישול אני מעבירה לתנור מחומם ל-200 מעלות לעוד כעשרים דקות.
יוצא פשוט מושלם ומלא בויטמינים ומינרלים, בתיאבון!