מתכון לקציצות עדשים שחורות של ירדן הראלירדן מאתגרת את עצמה ומתנסה הבמטבח עם מתכון טבעוני לקציצות עדשים שחורות, מאוזנות וסופר טעימות
ירדן הראל
| מגזין שופרסל
| פורסם 28/12/20 14:49
צילום: ירדן הראל
|
חבל שאני לא יכולה להעביר לכם טעם דרך המסך, תהיו פשוט חייבים להאמין לי שאני מפתיעה את עצמי לטובה! במתכון הבא השתמשתי בקטניה נהדרת ומומלצת - עדשים שחורות שעמוסות בכל טוב של הטבע: חלבון, סיבים, ויטמינים ומינרלים... מה עוד אפשר לבקש מקטניה אחת קטנה וטעימה? מתאימות לסלט, לתבשילים אבל אני הכי אוהבת בקציצות. מתכונים טבעוניים נוספים מחכים לכם כאן> אז קבלו את המתכון שלי לקציצות עדשים טבעוניות וסופר טעימות: המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים בסיר מעט שמן זית, מוסיפים את העדשים והקינואה ומטגנים כדקה 2 מכסים במים רותחים ומבשלים על אש קטנה כעשרים דקות 3 על קרש חיתוך קוצצים דק דק את כל הירקות ומעבירים לקערה עמוקה 4 מוסיפים את העדשים והקינואה המוכנות ומערבבים טוב 5 מוסיפים את התבלינים ומערבבים ואז מוסיפים את הטחינה ושוב מערבבים עד לקבלת עיסה דביקה 6 מרפדים תבנית בנייר אפייה ויוצרים כדורים בגודל הרצוי ובעזרת מזלג משטחים את הכדורים 7 מכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות 8 מוציאים ומניחים את הקציצות שיתקררו בטמפרטורת החדר |