אתגר תפוחי העץ: סלט אדום של ירדן הראלירדן גילתה את תפוחי הרד מון ושידכה אותם עם סלק, פטרוזיליה ועוד דברים טובים, לסלט צבעוני וקליל עם שילוב טעמים מיוחד ורוטב מתקתק
ירדן הראל
| מגזין שופרסל
| פורסם 05/01/21 14:00
צילום: ירדן הראל
|
בזכות המשלוח של שופרסל גרין עם שלל סוגי תפוחים, זכיתי לטעום בפעם הראשונה תפוח רד מון, אדום אדום מבפנים וחמצמץ מבחוץ. מעבר לעובדה שהוא יפה ופוטוגני להפליא, הוא טעים וקריספי, וגם מזכיר לי את תפוח גרנד סמית׳ הירוק, התפוח האהוב עלי מילדות. מתכון ללביבות תפוחי רד מון וקינמון> תמיד התחברתי לשילובי טעמים כמו מתוק ומלוח או מתוק וחמוץ אז החלטתי להכין סלט רד מון שיש בו שילוב טעמים מיוחד, עם רוטב מתקתק. הוא צבעוני, קליל ולא פחות חשוב: הוא מצטלם נהדר(: המצרכים :
לרוטב
אופן ההכנה: |