חגיגת ירוקים: סלט עשבי תיבול וחמוציות של יעל גולדמןיעל גולדמן טוענת שהיא לא חזקה בבישול, אבל כן בסלטים. קבלו מתכון לסלט מלא בירוקים ועשבים, עם תיבול מנצח ואופציות לגיוון
יעל גולדמן
| מגזין שופרסל
| פורסם 28/12/20 13:46
צילום: יעל גולדמן לגרין
|
אתם אמנם חושבים (ואולי גם קצת צודקים) בכך שאתם מגלים שבישול זה לא הצד החזק שלי, אבל בסלטים - אני אש! אוהבת לבחור ירקות טריים ועשבי תיבול, אוהבת לתבל כל פעם בצורה אחרת ואוהבת את התחושה שסלט טרי נותן לך. תזונה בריאה ומאוזנת - נבחרת גרין של שופרסל > קבלו את המתכון לאחד הסלטים שאני הכי-הכי אוהבת: המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1 קוצצים את הירקות והירוקים ממש קטן. משרים את העדשים בקערה עם מים לחצי שעה. מסננים. 2 מבשלים עדשים שחורות כעשר דקות בסיר עם טיפת שמן. 3 מוסיפים לשאר המרכיבים ומערבבים. 4 מערבבים את חומרי הרוטב ומוסיפים לסלט. רעיונות לגיוונים ברוטב:
|