*לשמונה ארטיקים:
לקוקי דאו (בצק עוגיות):
- כוס קמח שקדים
- 2 כפות חמאת שקדים (אפשר להמיר בכל חמאת אגוזים)
- 2 כפות מייפל שופרסל green (או כל ממתיק)
לגלידה:
- 2 פחיות קרם קוקוס green שהיו לילה במקרר
- 2 כפות מייפל green (או כל ממתיק)
- אופציונאלי:תמצית וניל
לציפוי:
- שוקולד לבן ללא סוכר מומס (או כל שוקולד) 75 גרם
- בקערה מערבבים את הקמח עם המייפל והחמאת שקדים ונערבב עד לבצק אחיד (אפשר להוסיף שוקולד צ׳יפס)
- מכניסים לבלנדר את מרכיבי הגלידה: קרם קוקוס– רק השכבה העליונה שהתקשתה, תמצית וניל, מייפל וטוחנים עד למרקם אחיד
- מניחים את בצק העוגיות בתבניות מגנום (או כל תבנית סילקון) אפשר פשוט להניח בכדורים או לכסות את כל השטח בבצק, מעל שופכים את הבלילה
- מכניסים להקפאה של לפחות 3 שעות
- מוציאים וטובלים בשוקולד לבן מומס