1. מבשלים את תפוחי האדמה על קליפתם עד לריכוך.
2 מקלפים את תפוחי האדמה, מועכים לפירה ומעבירים לקערה גדולה.
3 שוטפים היטב את המנגולד ומסירים ממנו את החלק התחתון הלבן. קוצצים אותו דק בסכין או במעבד מזון, ומעבירים לקערת הפירה.
4 שוטפים את הפטרוזיליה ואת הכוסברה, חותכים וזורקים את הגבעולים הריקים מעלים, וקוצצים דק בסכין. מוסיפים לקערה.
5 שוטפים את הבצלים הירוקים, מסירים את השערות מן השורש וקוצצים דק. מוסיפים לקערה.
6 מוסיפים לקערה גם את הביצים, הקמח ואבקת האפייה.
7 מתבלים במלח ופלפל ומערבבים הכל יחד.
8 מרססים בתרסיס שמן את שקעי המאפינס, ויוצקים לתוך השקעים מן התערובת, תוך שממלאים את השקעים עד הסוף.
9 מכניסים לתנור ואופים בחום של 170 מעלות כ -45 דקות עד אשר המאפים מתייצבים ומזהיבים מעט.
10 מצננים מעט.
11בעזרת סכין מפרידים בעדינות את שולי המאפים מהתבנית, ומעבירים לכלי הגשה.