לי ולחברות שלי יש מאות זכרונות יחד מחופשות, מסיבות, מפגשים אינטימיים בבית וכמובן מארוחות יחד, אנחנו הכי אוהבות להיפגש ולאכול יחד אוכל טעים ממש.
כשאמרו לי להכין את ההמבורגר המושלם בעייני היה לי ברור שזה הולך להיות ה״בורגר טונה״ המפחייידדדד שלנו שהיה מנת החופשה החלומית שלנו לפני הקורונה ברפובליקה הדומיניקנית.
אני לא חובבת בשר והמבורגרים אבל את המנה המושלמת הזאת אני יכולה לאכול כל יום. לחמניה כזאת איכותית עם קטשופ ומיונז, אבוקדו, עגבניה, וסטייק טונה צרובה איכותי על הגריל מתובל רק במלח, פלפל ושמן זית סופר איכותי של גרין.

  • חומריםלחמניית המבורגר איכותית

  • קטשופ שופרסל green

  • מיונז שופרסל green

  • אבוקדו

  • עגבניה

לבורגר:

  • סטייק טונה אדומה טרייה 

  • מלח

  • פלפל

  • שמן זית אורגני שופרסל green

  1. מתבלים את הטונה בשמן זית, מלח ופלפל משני הצדדים

  2. צולים כ-3 דקות על מחבת פסים והופכים, עד לדרגת העשייה האהובה עליכם

  3. מרכיבים את ההמבורגר: מורחים על הלחמניה מיונז, קטשופ ואבוקדו. מניחים מעל את העגבניה והטונה. בתאבון!