את המתכון הזה הכנתי עם קאריני, האחיינית שלי, האור שלי. אני וקאריני מקפידים לאפות יחד לפחות פעם בחודש. האפייה יחד איתה ממלאת אותי באושר, היא מרגיעה אותי ומאזנת אותי. אני אוהב לראות את קאריני לומדת, צוברת חוויות ונהנית מזמן איכות שלא תמיד אני מצליח לספק לה בשגרת היום יום העמוסה שלי.
- 200 גרם שוקולד מריר אורגני green
- 100 גרם חמאה
- 200 גרם (כוס) סוכר לבן / חום green
- 3 ביצים L
- 100 גרם קמח (3/4 כוס)
- קורט מלח
- כ-200 גרם פקאנים
- 1/4 כוס מייפל אורגני green
- בקערה ממסים שוקולד מריר וחמאה עד להמסה ואיחוד
- מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים היטב
- מוסיפים ביצים ומערבבים
פאי שוקולד ללא אפייה> - מוסיפים קמח ומקפלים היטב
- מעבירים לתבנית אפייה משומנת היטב בקוטר 22 ס"מ
- מסדרים פקאנים בצורה מעגלית ואופים בחום של 175 מעלות טורבו כ-25 דקות
- לאחר האפייה מברישים מיידית את הבראוניז במייפל ומניחים לו להצטנן