-
2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות – חתוכות לרבעים
-
1 פלפל ירוק חריף פרוס לטבעות דקות
-
1 כוס עגבניות שרי אדומות חצויות
-
1 כוס עגבניות שרי צהובות חצויות
-
1 בצל סגול קטן פרוס לרצועות דקיקות
לרוטב:
-
1 כוס פטרוזיליה
-
6 כפות שמן זית פרימיום
-
1/3 כוס חומץ בן יין לבן
-
1 שן שום
-
1/2 כף סילאן
-
1 כפית מלח
-
1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל
-
1/2 לימון ללא הקליפה
להגשה:
אגוזי מלך שופרסל, קלויים
- טוחנים את כל מרכיבי הרוטב יחד
- חותכים את הירקות, מעבירים לקערה ומערבבים עם הרוטב
- קולים אגוזי מלך על מחבת ומפזרים מעל