• 2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות – חתוכות לרבעים

     

  • 1 פלפל ירוק חריף פרוס לטבעות דקות

     

  • 1 כוס עגבניות שרי אדומות חצויות

  • 1 כוס עגבניות שרי צהובות חצויות

  • 1 בצל סגול קטן פרוס לרצועות דקיקות

     

לרוטב:

  • 1 כוס פטרוזיליה

  • 6 כפות שמן זית פרימיום

  • 1/3 כוס חומץ בן יין לבן

  • 1 שן שום

  • 1/2 כף סילאן

  • 1 כפית מלח

  • 1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל

  • 1/2 לימון ללא הקליפה

להגשה:

אגוזי מלך שופרסל, קלויים 

  1. טוחנים את כל מרכיבי הרוטב יחד
  2. חותכים את הירקות, מעבירים לקערה ומערבבים עם הרוטב
  3. קולים אגוזי מלך על מחבת ומפזרים מעל