אם יש משהו שכבר לא יקרה לי בגלגול הנוכחי ובגלגול הבא הייתי רוצה להגשים - זה להיות ספורטאית אולימפית. לתת את הכל, להתכונן, להתאמן, להיות טוטאלית, לייצג מדינה שלמה… וואו. כל כך מרגש וגדול! זה לא שאני לא מרוצה מהגלגול הזה' אבל הפעם לא יצא לי להשתתף באולימפיאדה.
מה שכן לטוקיו 2020 היו לי תוכניות גדולות. הייתי אמורה לרוץ מקטע קטן עם הלפיד האולימפי ולטוס לצפות באולימפיאדה לראשונה בחיי. הכי קרוב לחלום האולימפי שלי.
כמעט שנה של ציפיה והתרגשות נקטעו במרץ 2020 חודש לפני הטיסה. הגיעה הקורונה ושיבשה את הכל. אז, במרץ עוד הייתה לי תיקווה קטנה עמוק בלב שזה רק נדחה, אבל כעבור חודשיים שלושה היה ברור ששום לפיד ושום אולימפיאדה לא תהיה. לא הפעם לפחות.
את האמת מאוד התבאסתי, אבל שום דבר מזה לא היה בשליטתי. והינה אנחנו ביולי 2021, אולימפיאדת טוקיו יצאה לדרך, ללא מרוץ עם הלפיד וללא קהל. אבל היי, אני עם אדם בבית, צופה באולימפיאדה מתל אביב, הכנתי מרק מיסו להרגיש ביפן ועדיין חולמת להגיע לאולימפיאדה.
מתכון למרק מיסו:
- 1 בצל קצוץ
- 8 פטריות שמפניון חתוכות
- 1 גזר חתוך לקוביות קטנות
- 5 כוסות מים
- כף סויה שופרסל green
- 5 כפות מיסו לבן
- כף אצות נורי
- 200 גרם טופו שופרסל green טרי
- 3 ענפים בצל ירוק קצוץ
- מטגנים את הבצל והירקות כ-5 דקות, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
- מבשלים על להבה נמוכה. מוסיפים את המיסו דרך מסננת צפופה. מוסיפים גם את אצות ומבשלים כ-5 דקות נוספות
- יוצקים את המרק לצלחות הגשה ומוסיפים בכל קערה טופו ובצל ירוק