- 1 כוס עדשים ירוקים
- ¾ כף מלח ים אטלנטי
- 1 עלה דפנה
- קולורבי בינוני
- 1 גזר בינוני
- 2 גבעולי בצל ירוק
- ¼ כוס פיטרוזליה קצוצה
- ¼ כוס כוסברה קצצה
- ¼ כוס פקאנים שבורים
- ½ חבילת טופו גרין
לרוטב: - 4 כפות שמן זית
- מיץ מחצי לימון
- 1 שן שום כתושה
- ¼ כפית כמון
- ¾ כפית מלח ים אטלנטי
- ½ כפית פלפל שחור גרוס
-
מביאים סיר בינוני עם מים לרתיחה. מוסיפים עדשים, מלח ועלה דפנה
-
מנמיכים את הלהבה ומבשלים 35 דקות או עד לריכוך
-
מוציאים את עלה הדפנה מסננים את המים ומניחים את העדשים בקערה בינונית לצינון לטמפרטורת החדר
-
מקלפים את הקולורבי והגזר וחותכים לקוביות קטנות
-
פורסים את הבצל הירוק דק
-
חותכים את הטופו לקוביות
-
מוסיפים את הירקות והטופו לקערה עם העדשים
-
מוסיפים את מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב
-
מפזרים מעל פקאנים ומגישים