- 1 כוס חלב נטול לקטוז green
- 1 כף טחינה גולמית
- 1 כף סילאן טבעי
- 1/4 כוס אגוזי ברזיל קלופים
- 1 בננה – חתוכה לרבעים
- 1/2 כוס דובדבנים
- 4 משמשים - חצויים
- 3 תפוחי עץ - חצויים
- בבלנדר מניחים את החלב עם הטחינה הגולמית, הסילאן, האגוז הברזילאי ופירות העונה
- טוחנים עד לקבלת מרקם אחיד
- מעבירים לכוס הגשה אישית
* טיפ: ניתן להקפיא את הבננה לפני הוספתה לבלנדר לקבלת מרקם של גלידה.
* טיפ: ניתן להשתמש במגוון פירות, בהתאם לעונה ולפי מה שמתחשק כגון: בננות, דובדבנים, משמש, נקטרינות, מנגו, תפוח, פטל, פירות יער ועוד.