ביום חג או בינינו, גם ביום חול... אין כמו כדורי גבינה קריספיים וקראנצ'יים (שהיא מילה מגניבה יותר למטוגנים ומתפצפצים בפה) כדי לשמח את יושבי השולחן. כדי להימנע מטיגון, אפשר כמובן גם לאפות על נייר אפייה משומן קלות.
 
טיפ שלי -מתכון שילדים מתחברים אליו בקלות וגם מבוגרים אוהבים במיוחד, תלוי במטבלים שאתם מוסיפים לצד המנה. הוספתי אופציות בסוף המתכון.

  • 1 חבילה קוטג' 9 אחוז

  • 1 ביצה

  • 250 גר פטה קוביות

  • 1/2 כוס העמק מגוררת

  • 1/2 כוס מוצרלה יבשה מגוררת

  • 1/2 כוס שיבולת שועל green

  • 1/2 כוס פירורי לחם

  • מעט מלח

לציפוי:

  • 2 ביצים
     
  • 1/2 כוס פירורי לחם

  1. מערבבים את כל מרכיבי הקציצה למסה אחידה. מתבלים
  2. יוצרים כדורים קטנים ומועכים מעט בין כפות הידיים
  3. טובלים כל קציצה בביצה ואז בפירורי הלחם.
  4. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את כל הקציצות כשתי דק מכל צד
  5. מגישים עם רסק עגבניות טריות או מזלפים מעט דבש ופיסטוקים מעל