-
חבילת טופו אורגני green
-
קונפלור
-
דבש
-
רוטב סויה אורגני שופרסל green
-
אצות נורי אורגניות green
-
צ׳ילי אדום
-
סילאן
-
2 שיני שום
-
שומשום
-
בצל ירוק
מחפשים מתכונים טבעוניים? היכנסו>
- חותכים את הטופו למקלות בעובי של 1.5 ס״מ על 1.5 ס״מ
- עוטפים כל מקל טופו באצת נורי וחותכים לפרוסות בעובי של 1 ס״מ
- עוטפים כל חתיכה בקונפלור ומטגנים במעט שמן במחבת
- בינתיים מכינים את הרוטב שנוסיף למחבת. מערבבים בקערה – חצי כוס סויה, ¼ כוס דבש, 2 כפות סילאן, 2 שיני שום קצוץ, פלפל צ׳ילי אדום חתוך דק, חצי כוס מים
- אחרי שהטופו טוגן משני הצדדים, יוצקים את הרוטב למחבת ומבשלים עד שהרוטב מסמיך ומצפה היטב את כל הטופו. מוסיפים מעט שומשום (לפי הטעם) ובצל ירוק קצוץ
- מעבירים לצלחת הגשה ובתאבון – מומלץ להגיש לצד אורז לבן/סטיקי רייס